کدو سبز یکی از بهترین سبزیجاتی است که میتوانید به صورت خام و پخته مصرف کنید. این نوع کدو کم کالری اما بسیار سیرکننده است. کدو سبز حاوی مقدار زیادی آب و فیبر است که برای کاهش وزن و لاغری کاملا مناسب است. اما واقعا چه چیز کدو سبز را به یک انتخاب عالی برای کاهش وزن تبدیل کرده است. در ادامه مطلب همراه مجله دلتا باشید تا روشهای لاغری با کدو سبز را بیشتر بشناسید.
به طور میانگین ۱۰۰ گرم کدوسبز تنها ۱۷ کالری دارد. این ویژگی باعث میشود که ما بتوانیم با خیال راحت، هر چقدر از آن را که دلتان خواست مصرف کنید. میتوانید به میزانی که احساس سیری میکنید کدو بخورید اما همزمان کالری زیادی مصرف نکنید.
فیبرهای محلول درون کدو سبز مانع از ایجاد گلوکز در خون میشوند. همزمان، فیبرهای نامحلول با ایجاد باکتریهای مفید و سمزدا مسئولیت تقویت و حفظ سلامت اجزای سیستم گوارشی مثل روده و معده را به عهده میگیرند. در نتیجه بدن از سموم اضافه و چربیها پاکسازی میشود.
میتوانید از کدوهای تازه، کوچک و ترد برای تهیه سالادهای خوشمزه استفاده کنید. کافی است کدو را بشویید و آن را به برشهای خیلی نازکی تبدیل کنید تا با ترکیب آن با سایر مواد تشکیلدهنده سالاد مثل گوجهفرنگی، فلفل، خیار و سایر چاشنیها مثل ماست و یا سرکه بالزامیک و روغن زیتون طعمی عالی به سالادتان بدهید.
به غیر از این روش میتوانید کدو را بخارپز کنید در کنار سایر مواد غذایی مثل گوشت، پاستا و یا حتی سایر سبزیجات سرو کنید. سوپهای تهیه شده از کدوسبز هم طعم و مزهای عالی دارند، ترکیب کدو همراه با قارچ و سبزیجات دیگر میتواند سوپی خوشمزه و سالم باشد.
کافیست کدو سبز لاغری را با پوست، ریز ریز رنده کنید و همراه با نعناع، سیر تازه، نمک و فلفل به ماست کمچرب اضافه کنید و خوب هم بزنید.
یک عدد کدو سبز را با ۳ عدد خیار و ۱ عدد سیب، درون آبمیوهگیری بریزید و عصاره سبز آن را در آغاز روز با لذت تمام بنوشید.
قرار نیست رژیم لاغری کاری کند که از تمام لذتها محروم شوید. خوردن تنقلات هنگام دیدن سریال یا تماشای فوتبال چیزی نیست که بتوان بهراحتی از آن گذشت. کدو سبز لاغری را بهشکل دلخواه برش دهید. کمی نمک، فلفل و پودر سیر به آن اضافه کنید و درون سینی فر بچینید. سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردهاید قرار دهید. چیپس کدو سبز لاغری با همین سرعت آماده است.
پیشنهاد مطالعه: از شما دعوت میکنیم مطلب بامیه لذیذ، بمب خواص سلامتی را بخوانید.
چای ماسالا مخلوطی از چای سیاه، زنجبیل و سایر ادویهها است. از جمله این ادویهها میتوان هل، رازیانه، دارچین و فلفل سیاه را نام برد. همچنین در دم کردن این چای به جای آب معمولا از شیر استفاده میشود. این ترکیبات خواص فوق العادهای به چای ماسالا میبخشد. در این مطلب از مجله دلتا درباره خواص و فواید چای ماسالا بخوانید.
مطالعات بیانگر آن است که مصرف دارچین میتواند بر روی سلامت قلب و سیستم قلبی عروقی تاثیر بگذارد. بدین ترتیب که با کاهش فشار خون به سلامت قلب کمک شایانی میکند.
زنجبیل و دارچین به کار رفته در چای ماسالا میتواند موجب کاهش قند خون شود. طبق تحقیقات انجام شده مصرف روزانه ۴ گرم دارچین میتواند تا حدود ۲۹ درصد مقاومت بدن به انسولین را بهبود ببخشد و باعث کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع یک شود. همچنین مصرف روزانه دو گرم زنجبیل میتواند تا ۱۲ درصد به کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع دو کمک کند.
چای ماسالا با دارا بودن هل و زنجبیل یک ماده موثر برای جلوگیری از تهوع محسوب میشود. این چای میتواند در دوران بارداری گزینهای مناسب برای مادران در ماههای اول بارداری و مبارزه با حالت تهوع پس از مصرف غذا باشد.
از دیگر خواص و فواید چای ماسالا میتوان به کاهش وزن اشاره کرد. چای ماسالا با دارا بودن فلفل سیاه به بالا رفتن درصد سوخت و ساز در بدن کمک کرده و بدین ترتیب به کاهش وزن به عنوان یک روش درمانی مکمل کمک میکند.
برای تهیه چای ماسالا به روش خانگی کافی است طبق دستور العمل زیر عمل کنید.
فلفل قرمز، سفید و سیاه به اندازه یک قاشق چای خوری، چند دانه میخک، چند دانه هل و یا نیم قاشق چایخوری پودر آن، یک عدد چوب دارچین، یک الی دو پیمانه آب، یک الی دو قاشق چای خوری چای سیاه، دو تکه زنجبیل تازه.
فلفل، میخک، هل و دارچین را با هم مخلوط کرده و بکوبید و سپس روی حرارت قرار دهید. به مدت دو دقیقه حرارت دهی را ادامه دهید و سپس اجازه دهید ترکیب حاصل خنک شود. سپس آن را به مخلوط آب و زنجبیل اضافه کنید و حدود ۲۰ دقیقه حرارت دهید و پیش از رسیدن به نقطه جوش حرارت دهی را متوقف کنید. سپس چای سیاه را به ترکیب خود اضافه کرده و ده دقیقه فرصت دهید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند و سپس مورد استفاده قرار دهید.
پیشنهاد مطالعه: ازشما دعوت میکنیم مطلب معرفی ۱۰ منبع گیاهی سرشار از آهن را بخوانید.
در حال حاضر تعریف زیبایی، تنها داشتن چشمان و لبهای زیبا نیست، سلامت و زیبایی دهان و دندان ازجمله شاخصهای زیبایی و شهرت بهحساب میآیند. به همین دلیل در نظر داریم در این مطلب از مجله دلتا برای شما از روش های نگهداری از دندان برای داشتن دندانهای سفید و زیبا صحبت کنیم.
نشستن روی صندلی دندانپزشکی شما را مضطرب میکند؟ صدای دستگاه دندانپزشکی دلهرهآور است؟ کافی است یک هدفون بر روی گوش خود گذاشته و با یک آهنگ ملایم و آرامشبخش فضای مضطرب دندانپزشکی را به شرایطی آرام تبدیل کنید.
برخی از کارشناسان معتقدند که ترتیب استفاده از نخ دندان و زدن مسواک اصلا مهم نیست، فقط باید به خاطر داشته باشید که این دو کار را حتما انجام میدهید.
با یک خلالدندان، مواد غذایی را از بین دندانها خارج کنید. البته حواستان باشد که این کار خیلی ملایم انجام شود. فشار دادن خلالدندان باعث آسیب به لثهها و زخم شدن آنها میشود.
سطح مسواک به مرور زمان از بین رفته و صاف میشود. در نتیجه برای داشتن دندانهای سفید و زیبا، مسواک خود را هر سه ماه یکبار عوض کنید.
یکی از روشهای نگهداری از دندان استفاده از مواد غذایی سالم است. پروتئین موجود در آب پنیر میتواند از مینای دندان شما محافظت کند. پنیر دو عنصر اصلی برای داشتن دندانهای سفید و زیبا، یعنی کلسیم و ویتامین D را بهصورت کامل غنیشده در خود دارد. در کنار پنیر سعی کنید از شیر، تخممرغ و ماهی نیز برای حفظ سلامت دهان، دندان و استخوانها، استفاده کنید.
اگر اهل چای، قهوه یا مخلفات رنگی مثل پفک هستید، سعی کنید هر ماه دو بار از جوششیرین برای سفید کردن دندانهایتان استفاده کنید.
اگر ازجمله افرادی هستید که رفلکس معده دارند، قبل از هر چیز دلیل برگشت اسید معده را پیدا کرده و سپس سعی کنید آن را کنترل کنید. از خوردن غذاها و نوشیدنیهایی که باعث رفلکس میشوند، بپرهیزید.
زبان منبع عظیمی از باکتریها است. به همین دلیل است که گاهی علیرغم اینکه بهخوبی مسواک میزنیم، بازهم بوی بد دهان از بین نمیرود. در هنگام مسواک زدن بعد از شستن دندانها، با ابزار مخصوص پاک کردن زبان، سطح زبان را نیز تمیز کنید.
از بریدن چسب و شکستن پسته با دندان، بپرهیزید. قرار دادن خوراکی یا وسایل سفت روی دندانها، روند پوسیده شدنشان را سرعت بیشتری میبخشد.
زمانی که آب سرد خورده باشید و بلافاصله پس از آن اقدام به خوردن یک نوشیدنی گرم کنید، مقاومت دندان کاهش پیداکرده و امکان ترک خوردن آن را فراهم میکنید.
پیشنهاد مطالعه: از شما دعوت میکنیم مطلب علائمی که خبر از یک بیماری مرگبار میدهند را بخوانید.
اغلب خانمها در دهه دوم زندگی خود برای داشتن آرایش صورت ملایم و دخترانه، ساعتها وقت خود را جلوی آینه میگذرانند و بیشتر اوقات به نتیجه دلخواه خود نیز نمیرسند چون اکثرا نکات مهم را در نحوه آرایش کردن رعایت نمیکنند. در این مطلب از مجله دلتا اشتباهات آرایش صورت را برای شما بازگو میکنیم.
شستوشوی صورت اولین اصل داشتن آرایش صورت خوب است. هر فرد پوست متفاوتی دارد. سن نیز پوست انسان را دستخوش تغییراتی میکند. مثلا وقتی شما پوست خشک و پوسته پوستهای دارید نباید در شستوشوی صورت خود افراط کنید. ایدهآل شستوشوی صورت دوبار در روز است.
یکی از عوامل موثر در آرایش، شناخت درست پوست خود است. استفاده از لوازم آرایشی بر روی پوستهای خشک یک اشتباه بزرگ است. اگر پوست خشکی دارید حتما قبل از آرایش کردن از آبرسان استفاده کنید. خشکی پوست در آرایش باعث میشود پوست شما خسته و پیرتر از سن واقعی شما نشان داده شود و مانع از داشتن یک آرایش صورت ملایم زیبا شود.
برای پوشانندگی عالی بهتر است اول از کرم پودر و بعد از کانسیلر استفاده کنیم. هرگز بیشازحد از کانسیلر استفاده نکنید. استفاده زیاد از کانسیلر بر روی گودی زیر چشم باعث میشود شما مسنتر بهنظر برسید و این برای یک آرایش صورت ملایم مناسب نیست. روش درست برای پوشاندن سیاهی زیرچشم استفاده چند قطره بر روی استخوان زیر چشم است. از کرم پودر به عنوان کانسیلر استفاده نکنید.
استفاده چند لایهای از کرم پودر برای آرایش صورت ملایم و دخترانه مناسب نیست. همچنین برای پوست شما اصلا مفید نیست و پوست را شبیه به کیکی میکند که با لایههای خامهای زیاد پوشانده شده است. لازم نیست از کرم پودر در همه نواحی صورت خود استفاده کنید، استفاده کمی از آن در قسمت گونهها و بینی کفایت میکند. برخی از خانمها از کرم پودر برای پوشاندن لکهها استفاده میکنند که این کار اشتباه است و باید از کانسیلر برای این کار استفاده کنند.
ابروها تاثیر زیادی در زیباتر دیده شدن چشمها دارند. ابروهایی با فرم طبیعی در آرایش صورت ملایم چشمها را درشتتر و زیباتر نشان میدهد. ابروهای پرپشت و بیحالت چشمها را بیحال نشان میدهد. ابروهای نازک باعث کشیده شدن چشمها نمیشود و بهطور کامل ظاهر شما را تغییر میدهد.
اگر شما از سایههای تیره استفاده میکنید بهتر است از خط چشم مشکی استفاده کنید. ولی اگر از سایههای روشنتر برای آرایش استفاده میکنید بهتر است از خط چشم قهوهای استفاده کنید. بنابراین برای داشتن یک آرایش صورت ملایم همخوانی رنگ سایه با خط چشم اهمیت دارد.
از کشیدن خط لبهای تیره، نازک و خارج از محوطه لب در آرایش صورت ملایم خودداری کنید. هدف از کشیدن خط لب مشخص کردن محیط لبها نیست، هدف فرمدهی و برجسته کردن لبها است. برای داشتن یک خط لب خوب باید از یک خط لب یک یا دو درجه تیرهتر از رژ خود استفاده کنید.
پیشنهاد مطالعه: مطلب مشابه نکات طلایی در آرایش روزانه را مطالعه کنید.
کت های زمستانی مردانه و جدید، انواع مختلفی دارد که هم در کلیات و هم در جزئیات با یکدیگر متفاوت هستند. ازطرفی داشتن حتی دو نمونه از این کتها دست شما را در تنوع بخشیدن به استایل باز میگذارد. در این مطلب از مجله دلتا قصد داریم تا شما را با مهمترین و محبوبترین کتهای زمستانی مردانه آشنا کنیم.
نوعی کت مردانه چهاردکمه بلند که اولین بار ارتشیها از آن استفاده کردند و از همانجا محبوب شد. یقه این نوع کتها عریض است و از پشم سنگین و ضخیم ساخته میشوند. البته در سالهای اخیر از پشم نرم هم در تولید پیکت استفاد میشود.
ریشه ترنچ به جنگ جهانی اول بازمیگردد، وقتی که سربازان سنگری این کتها را میپوشیدند. این پارچه مقاوم، سبک و ضدآب است. به همین دلیل امروزه از کت های زمستانی مردانه محبوب بهشمار میرود. ترنچ را میتوان هم در استایل کژوال استفاده کرد و هم در استایل فرمال و گزینه بسیار خوبی برای روزهای بارانی بهشمار میآید.
اورکت، کت بلندی است که معمولا آن را بر روی کت تک میپوشند و برشهای عریضی دارد. این نوع کت از پارچههای پشمی کیفیت بالا تولید میشود که بسیار مناسب آبوهوای بسیار سرد است. اورکت معمولا دو دکمه و یقه برگردان دارد. جیبهای اورکت لبهدار است و یک جیب باریک هم بر روی سینه دارد. به اورکتهایی که از پارچههای سبکتر تهیه میشوند و مناسب آبوهوای نهچندان سرد هستند، تاپ کت میگویند. همچنین اگر از پارچه ضخیمتر ساخته شود و سنگینتر باشد، به آن گریت کت میگویند.
وقتی صحبت از استایل کژوال زمستانی مردانه به میان میآید، پارکا خود را به رخ میکشد. سالها پیش برای تولید پارکا از پوست فک استفاده میکردند، اما امروزه از مواد شیمیایی سبک برای تولید آن استفاده میشود. استفاده از این مواد باعث میشود که پارکا حجم بگیرد و حالت پافی داشته باشد. طول پارکا معمولا تا کمر یا روی زانو است، زیپدار است و گاهی یقه خز بزرگ دارد.
کت بامبر اولین بار برای خلبانان جتهای جنگنده در جنگ جهانی دوم تولید شد، اما امروزه مردم عادی هم از آن استفاده میکنند. کتی چرم که درون آن در خطوط یقه و سرآستین از پشم سنگین استفاده شده است. قد این کت کوتاه و معمولا تا خط کمر است و در قسمت کمر و سرآستین کاملا فیت و اندازه بدن میشود.
پیشنهاد مطالعه: مطلب مشابه بررسی انواع استایل اداری مردانه را مطالعه کنید.